Despre noi

Fie ca vorbim despre calatorii catre destinatii exotice, de croaziere relexante si pline de stil, de calatorii la Polul Nord ori acasa la Mos Craciun, de Circuite incarcate de aventura sau de vacante de vis cu familia si copiii in locuri magice, vacante la mare sau vacante la munte, aproape sau departe, mereu langa dumneavoastra se va regasi agentia de turism OPEN TRAVEL

 

Noile tipuri de agentii opereaza diferit ca cele din alti ani. Acestea lucreaza in colaborare cu clientii furnizand toate informatiile necesare pentru orice calatorie. Prin experienta lor, le ofera optiuni pe care acestia nu le-au luat in considerare, unele calatorii fiind mai complicate. Iar scopul unei agentii este de a va oferi orice calatorie in cele mai sigure conditii. Suntem o echipa tanara, reunita sub umbrela unei companii noi, fiecare dintre noi avand experienta relevanta in domeniu, cea mai mare parte dobandita in cadrul agentiei OPEN TRAVEL ale carei standarde inalte de calitate, grija pentru nevoile clientilor si inovatie suntem hotarati sa le continuam.

Nu exista pretentii prea mari, doar provocari ce trebuie rezolvate cu flexibilitate si profesionalism 

Misiunea OPEN TRAVEL este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!

 

 

Acte necesare calatoriei

Acte necesare calatoriei inainte de a intreprinde o calatorie in strainatate, te rugam sa te asiguri ca ai asupra ta urmatoarele documente:

- buletinul/cartea de identitate sau pasaportul valabil minim 6 luni

- biletul de calatorie

- asigurarea medicala (optional)

 

 

Formular de contact

Characters left:  1500