BULGARIA
  SKI AUSTRIA/REVELION
  SENIORI VOYAGE
  CROAZIERE
  Circuite avion
  INSULA ISCHIA-ITALIA
  Circuite autocar
  DETOX&ANTISTRESS
 
 
Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE
Folosirea, incluzand vizitarea si cererea de informare privind ofertele continute in pachetele de servicii turistice sau a elementelor sale de pe site-ul www.opentravel.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si partenerii sai furnizeaza serviciile; respectiv comercializarea de pachete de servicii turistice care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de S.C. OPEN TRAVEL S.R.L., se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.opentravel.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, defectiunilor aparute de gazduirea serverelor etc. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.opentravel.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.opentravel.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
ACCESUL LA SITE
Societatea S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. fara acordul scris al acesteia.
COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.opentravel.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de pachete de servicii turistice si/sau a elementelor sale, sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. OPEN TRAVEL S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii pe site.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. in calitate de autor, proprietar, administrator al www.opentravel.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea cumpararii de pachete de servicii turistice. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
DATELE PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private īn sectorul comunicatiilor electronice. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Paleologu nr. 7, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/14258/2006 ; C. I. F. RO 18998125 pentru Agentia OPEN TRAVEL, cu punctul de lucru in Str. Paleologu nr. 7, Sector 2, Bucuresti, Tel./Fax.:+4021-315.11.21 , e-mail: office@opentravel.ro īn conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este : commercializarea de pachete de servicii turistice. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea executarii unui contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice incheiat intre persoana vizata si (operator) S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. sau pentru executarea unor masuri precontractuale dispuse la cererea persoanei vizate. Refuzul dvs. determina neexecutarea contractului de vanzare de pachete de servicii turistice. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre (operator) S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si sunt comunicate numai persoanelor indreptatite si care sunt implicate direct in vanzarea pachetului turistic respectiv, in realizarea obiectului de activitate adica partenerii contractuali din tara si din strainatate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Paleologu nr. 7, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/14258/2006 ; C. I. F. RO 18998125 pentru Agentia OPEN TRAVEL, cu punctul de lucru in bulevardul Strada Paleologu nr. 2, Sector 2, Bucuresti, Tel./Fax.:+4021-315.11.21, e-mail : office@opentravel.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transferate, daca este necesar implicit, īn statele, in care se desfasoara activitatea din serviciile specificate in vanzarea de pachete turistice īn vederea executarii unui contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice incheiat intre persoana vizata si (operator) S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. sau pentru executarea unor masuri precontractuale dispuse la cererea persoanei vizate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cāt mai curānd posibil.
OBERVATIE
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, īn mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale īn scopuri de marketing direct. Pe site-ul www.opentravel.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor din datelor sale personale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu consintamintul utilizatorului de catre S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comercializarea de pachete de servicii turistice si al elementelor sale. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
SECURITATEA INFORMATIILOR
S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. respecta securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul sau informatic. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care sunt conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.opentravel.ro si de office@opentravel.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de "SPAM". Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi. Se garanteaza, de asemenea, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si partenilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.opentravel.ro/office@opentravel.ro
RESPONSABILITATI PRIVIND PACHETELE DE SERVICII TURISTICE
S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu garanteaza ca descrierea pachetelor de servicii turistice sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a pachetelor de servicii turistice si a elementelor sale achizitionate prin intermediul acestui site, pachetele de servicii turistice pentru care S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. ofera garantie conform legilor in vigoare. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care pachetele de servicii turistice achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau a pachetelor de servicii turistice de pe site. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste pachetele de servicii turistice, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste pachete de servicii turistice. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea pachetelor de servicii turistice si a elementelor sale.
LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau pachetele de servicii turisticele de pe site. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. ofera garantie pentru pachete de servicii turisticele comercializate pe site, conform legislatiei in vigoare. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. DREPT APLICABIL. LITIGII Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea de pachete de servicii turisticelor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale pachete de servicii turisticelor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu partenerii din Romania ai ofertelor prezentate pe site, astfel incat S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile pachetelor de servicii turisticelor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste oferte in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, pachetele de servicii turistice efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.m.d. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in "stoc" a pachetelor de servicii turistice afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite pachete de servicii turistice nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care pachetele de servicii turistice nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de la S.C. OPEN TRAVEL S.R.L., dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a pachete de servicii turisticelor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. de la respectivul client. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de pachetele de servicii turistice, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la pachete de servicii turistice au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
POLITICA DE PRETURI A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE
Preturile pachetelor de servicii turistice si a elemetelor sale sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. S.C. OPEN TRAVEL S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la pachetele de servicii turistice si a elementelor sale afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre S.C. OPEN TRAVEL S.R.L.
DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

  I N C O M I N G
  ACTE FIRMA
  TRANSFERS AIRPORT-HOTEL-AIRPOR

 
         
 


 
         
- 2008 Toate drepturile rezervate OPEN TRAVEL -